Svar till erica

Hej! Jag har en liten fråga som jag skulle bli väldigt glad om du svarade på. Nu när du fått din dotter, kändes det på något sätt som att ditt liv fick "mer mening" än förut? Ångrar du att du skaffade henne så tidigt? Och hur är det egentligen att ha barn, är det värt all möda och slit? Och glömmer man bort sig själv helt och hållet? (tänker speciellt på småbarnstiden)

Tack för kommentaren och för att du frågar.
Jag tycker självklart att livet har fått en mening. vill alltid finnas där för nicole och det kommer jag alltid att göra. Nu har man ett större ansvar och saker och ting är mer självklart en förut.
Jag ångrar henne absolut inte. visst önska jag att jag kunde ha fast jobb innan och ett fast förhållande. Men som sagt, life goes on. Mycket förändras och visst att man har sina dåliga dagar och allt känns jobbigt. jag är i stort sätt själv med henne när jag har henne förutom när hennes pappa har henne eller om någon annan skulle vara barnvakt. men det är värt allt tid. vi får starkare band till varandra precis som en mor och dotter ska.
jag har glömt bort mig själv lite o har fått sämre självförtroende men försöker bygga upp det nu, sakta men säkert. har inte så mycket ork till det men ska försöka pusha upp de nu.

Kommentarer
Postat av: Erica

Tack för ditt svar! :-)

Kram

2011-10-23 @ 01:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback