klass ff2

första dagen idag och den gick bra, men trött och ganska seg men inget plugg ennu. imorgon börjar schemat och får hoppas det kommer igång bra då. var ju ett tag sen jag använde min hjärna i skolan ;)
detta är vårat schema..
slutade tolv idag och hämta nicole ett från dagis.
nicole och jag har bara varit hemma idag för känner mig hur trött och sliten som helst och känns som om min förkyldning börjar komma tillbaka. min röst är bättre nu iallafall o de är skönt det.
folk ska inte öppna sin käft så länge de inte vet någonting. jag tar hand om min dotter i stort sätt hela tiden. lämnar henne på dagis, är med henne, tar med henne dit jag måste så länge jag inte får barnvakt om jag ska på möten, får tänka på om jag ska göra någonting. visst när jag är ledig varför kanske inte festa med kompisar då. Oj det kanske händer 2 gånger i månaden visst om de kanske skulle hända 3 gånger någongång men vad gör jag inte dagarna annars? Jo jag bor med henne själv, städar, tvättar och tar hand om henne själv. Hennes pappa har henne varannan helg men efter jag kom hem från turkiet hade jag hade 3 veckor i rad. Folk tänker bara att dom unga mammorna gör fel, de tänker inte på de bra vi gör. men om en som är 30 och skulle göra nått fel så ser den inte ner på den lika mycket. Är det avundssjuka som ligger bakom eller vad fan är det? Kolla nu, de flesta i norrköping är gravida nu och är unga. de är bara bita ihop för ska alla gå och snacka skit om alla nu då eller? nej. jag älskar min dotter och jag tar gott hand om henne. ta reda på fakta först. jag har varit/är sjuk men jag har tagit hand om henne ändå, hade en gång 39 graders feber men vem tog inte hand om henne då, jo jag?  kom och fråga eller säg till mig först om de är nått istället.

Kommentarer
Postat av: emelie

Du ska inte alls lyssna på idioter, du är en superbra mamma, och jag tycker verkligen att du tar ditt ansvar. Det spelar ingen roll om man är 16 år eller 30 år, nångång ibland ska man roa sig, festa, gå på tjejkvällar osv, vara barnledig, det har inget med åldern att göra. Stå på dig!! <3

2011-10-03 @ 18:50:30
URL: http://emelied.webblogg.se/
Postat av: jonna

Stå på dig!

Du är så duktig Cassi.

2011-10-03 @ 19:30:11
URL: http://jonnagustavsson.blogg.se/
Postat av: andreatroue

håller helt med !!

2011-10-03 @ 20:00:43
URL: http://finest.se/andreajosefintroue
Postat av: Mats

Bra skrivet Cassi stå på dig!!

Postat av: Frida

Du är en super duktig mamma Cassandra, den som skrev/sa det där har uppenbarligen ingen som helst uppfattning om hur väl du egentligen tar hand om din söta dotter. Vet att det är svårt men låt det inte röra dig i ryggen, stå på dig gumman. <3

2011-10-03 @ 22:11:57
URL: http://fridaviktoriaa.devote.se
Postat av: Håkan

Du gör ett superjobb med din lilla dotter! Beundransvärt! Stå på dig! All the best!

2011-10-04 @ 14:40:52
Postat av: mikaela

Känner inte dig, men läser din blogg jämt!

Alla mammor måste få komma ut och roa sig ibland, annars bryter dom ihop.

Du har en jätte fin dotter, och det märks att du älskar henne, keep up the good work!

2011-10-04 @ 17:17:47
Postat av: Anonym

troligtvis avundsjuka på att vi har underbara barn och inte dom! ;)

2011-10-04 @ 21:07:40
Postat av: Sandra

Bara att stå på dig, skita i dom nötterna helt och hållet. Bara för att man skaffar barn betyder det inte att allt som man har gjort slutar. Livet har bara börjat när man fått barn, dom vet inte vad dom pratar om!

Som alla andra säger, dom är avundsjuka!

2011-10-06 @ 15:42:06
Postat av: mickis

Du är en toppen bra mamma kusin, du ska skita i vad fan alla andra säger som bara trycker ner dig , dom är avundsjuka på dig..

det är bara kasta dom elaka kommentarerna åt sidan för vi som känner dig väl vet vilken bra och underbar mamma du är ! Älskar dig och finns alltid för dig <3

2011-10-08 @ 23:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback