fre/lör/sön

Fredagen var ganska lugn till en början. Nicole skulle få sova över hos sin älskade bästavän tindra (som jag är gudmor åt). Hon är 3 år och är min systers barn. Skulle lämna nicole halv 2 redan på dagen då de skulle åka ut till "landet" där de bor. Jag åkte ner till stan och mötte kusin o fixa lite och sedan upp till skarphagen där jag skulle färga håret klockan 4.
resultatet.. kanske inte syns så mycket. tycks?
8 hårfärger och det räckte inte! haha gu. men håret gick av när jag drog i det och fan mitt hår vill jag vara rädd om! haha. tror nog jag ska färga mörkt när utväxten kommer.
men forstatt med en utgång då med cassie och de andra som försvann. hade de kul med henne men lite ångest dagen efter haha.
efter 3/4 timmars sovande var det dax att stiga upp och åka till "landet" och hämta nicole. Tindra o de bor ju där ute där pappa bor så blev bara att flytta vidare henne till andra huset där vi skulle sova hos pappa/morfar. skönt att ta de lugnt där. träffa bror, hundarna o hans tjej. grillade för en sista gång detta år!
söndagen blev för de mesta lugn.
åkte och häla på en bekant på ett ställe med kusin, nicole och moster. var där i 3 timmar, snacka, spela spel och bara umgicks. åkte sedan hem och kände att denna helg har varit lyckad om man bortser från de dåliga ;)
tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback