inskolning/dagis

morgonen börja med att jag var uppe klockan 7 men nicole vägrade att vakna. 20 över 7 så var hon tvungen att gå upp. tog en stund men de funka tillslut.
ja hon var inte pigg som ni kanske ser på bilden. ruffsig och dan men tillslut blev hon pigg och glad.
när vi hade ätit frukost, badat och klätt på oss så var det dax att gå.
vi väntade på nicoles pappa som kom med spårvagnen. vi var lite tidigare en honom så nicole fick gå till hållplatsen och möta honom. hon tyckte det var hur kul som helst och sprang nästan hela vägen för en gångs skull, haha.
dagiset gick jätte bra. nicole verkar trivas där även fast det kanske är lite tråkigt att dagiset är i rabaker nu. de bygger dagiset brevid ett annat dagis som ska slå ihop nu. men de funkar och verkar faktiskt bra. nicole var lite tjurig då o då när andra hade leksaker som hon ville ha men hon lekte själv och med andra.
efter dagis blev hon jätte trött.vägra sova i vagnen. hon skulle sitta i spårvagnen och sova men de gick det också. åkte till mormor och berätta hur dagiset gick och var där i stort sätt hela dagen. annars har vi inte gjort så mycket eftersom vädret blev så himla tråkigt.
nicole gick gå hela vägen från spårvagnen hem idag. tog sin tid men på vägen fick vi sällskap av en dam och en hund som nicole fick hålla i halva vägen så då gick det framåt.
ska strax göra någonting att äta och vänta på att mormor kommer.

Kommentarer
Postat av: Terese

Fin blogg :)

Följa varandra på bloglovin?

2011-09-01 @ 16:13:27
URL: http://nattstad.se/teresebrodin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback