kvällen,

Har för en stund sen kollat klart andra avenyn och det är bara så bra!!
Men iallafall, när jag kom hem blev det att sätta sig o umgås med mamma som kommit och hälsa på oss lite. Så satt och små prata med mamma och pappa lite om allt möjligt. Pappa sa sedan att jag skulle gå in i mitt rum för Teija (min moster, jennies mamma) hade skrivit en lapp. Gick in och kollade och läste:Får faktiskt ångest över att han ska betala 9.600 och inte alls få nått nöje med det. Plus att jag ska ha pengar till att köpa saker som jag hittar där och om vi ska äta ute och så. Ge det till mig bara sådär så jag kan få åka utomlands. Han säger att jag ska hjälpa till mera hemma, hålla iordning och sköta mig för annars får jag inte åka. Men det är faktiskt bara jag och pappa som bor i huset och som kan städa och hålla reda men jag gör ingenting. Även fast jag ska hjälpa till då och då utan att få nått.  Men gör de inte ändå förutom att tvätta och plocka ur diskmaskinen då och då. Jag skämms just nu! Men det löser sig nog. Resan är iallafall ändrad IGEN så det blir Turkiet till Alanya på Royal Palm hotell den 27/6 - 11/7. SKÖNT! 

Dagen,

Har inte hänt någonting speciellt idag, förutom skolan som jag skrev i det tidigare inlägget. Men för att vara lite social så kan jag skriva vad som hänt efter skolan, och då blev det att sola med Ninni. Gick ner till stan och solade på Nordic club (sol & motion) för de som inte vet att de bytt namn. Var hur skönt som helst och hoppas jag blir någe brunare. Hoppas på lite färg iallafall. När vi solat klart så var Johnny i stan och mötte mig. Blev sedan stan med honom och Ninni åkte hem. Gick runt och kolla lite och slutade med att han köpte ett par skor. Åkte sedan hem till honom i ektorp och gjorde inte så speciellt mycket. Tog bussen hem och bara tagit det lugnt.

Ska nu duscha och sedan kolla andra avenyn.


skola just nu,

Skolan slutar snart och säger bara skönt! Mår inte alls bra för min förkyldning. Vill bara bli frisk. Kommer vara hur jobbigt som helst imorgon på praktiken! Men får se hur det går då. Skolan idag har annars gått ganska bra. Det är inte alls många i skolan idag känns det som, det har varit ganska lugnt.
Idag blir det att sola med ninni efter skolan och sedan träffa johnny och gå på stan lite. Får se vad som händer efter stan. Troligtvis ektorp, men skriver säkert lite mer senare ikväll när jag kommer hem.

Och tog en bild som är ett bevis till pappa att jag faktiskt skurade mitt rum igår efter de somnade. Även fast klockan blev fram mot tio/ halv elva så skura jag iallafall :)


sov dags,

Det är dags att sova snart. Ska skura golvet fort innan jag lägger mig. För det var det jag skulle göra idag när jag kom hem och vill inte göra pappa besviken. Har inte så mycket att säga mer idag en att jag fortfarande är så himla förkyld. Har tagit nässpray och får hoppas att natten blir bättre en den förra.

Avslutar inlägget med att bjuda på en låt som ni kan lyssna på, sjukt bra tycker jag.
Godnatt allihop. sov gott


30 mars,

Lite kort skrivande om dagen blir det nu eftersom jag måste göra iordning i rummet och känner mig inte alls bra eftersom jag är sjuk.

Måndag, dags för skola. Inte sovit alls bra på natten men blev skola ändå för mig. Hände inget speciellt idag i skolan förutom att det vart mycket pratande idag på bilen om massa roliga tankar och ideer mellan mig, ninni och danne. Men det är våran hemlighet. Skolan slutade klockan tre och jag gick ner till mormor efter skolan. Gjorde inte alls mycket där. Var lite med kusinen och pratade och så. Klockan blev närmare fem och jag börja dra mig upp mot fritidsgården som öppnade klockan halv sex. Var tvungen att prata med dom om lite saker så var tvungen att vara där i tid så jag han med bussen som gick hem vid fem över halv sju ungefär.Har inte gjort mycket hemma, sitter nu här vid datorn som jag gjorde ungefär hela tiden jag varit hemma. Är hur snorig som helst nu och vill bara vara frisk. Men blir nog troligtvis att gå till skolan ändå imorgon. Lär nog inte få vara hemma från skolan eftersom jag måste sköta mig om jag ska utomlands."puss på att allt är alltid så bra"

29 mars,

Har inte så vidare värst mycket att uppdatera om, men så här har dagen sätt ut för mig.
Börja med att jag kom hem från johnny och började små städa. Har små städat lite då och då ända tills klockan nio ungefär. Känner mig inte alls bra, är förkyld och ont i halsen. Inte alls någonting man hoppats på. Måste iallafall gå till skolan imorgon för får inte vara hemma för pappa. Annars idag har det bara varit en slapp städar dag framför datan ungefär.

Har ställt fram klockan nu och klockan är strax halv tolv men kan inte sova även fast jag måste. Hur ska jag bli trött? Får ta och lägga mig nu och räkna får. Godnatt

igår/idag

Gårdagen:
Sov så inatt hos chilli i hageby. Vi gjorde inte så speciellt mycket egentligen men hade kul ändå. Massa pratande och skrattande. Kul att lära känna henner mera iallafall. Känns som vi träffat o kännt varandra mycket mer en vad vi har. Andra eller tredje gången nu och känns som flera månader.

Idag:
Vaknade ungefär vid elva. Låg och lata oss lite innan vi börja göra oss iordning lite för att åka ner till stan och köpa pressent till chillis pappa. Efter vi gått på stan och köpt de vi skulle så åka hon hem till sin pappa och pappa kom in till stan för att hämta mig. Vi åkte och köpte china mat och det satt inte helt fel. Men min magsäck måste krympt eller nått för orka inte alls mycket idag. Men kan äta en gång till sen för det räcker.

Sitter nu här och inte gör så speciellt mycket. Ska hoppa in i en dusch nu när som och plocka ur diskmaskinen och göra lite nytta.

glassbil,

Även fast det nästan är som vinter ute så kom klassbilen ändå. Satt vid datorn och kolla ut genom fönstet, då kom glassbilen med sin plingande låt på. "nu lurar vi barn, nu lurar vi barn på deras vecko peng". Gick ut med pappa och köpte lite glass även fast det inte är perfekta vändret ute..Hoppas på att jag får åka in till stan idag. Men det beror på vad pappa säger. Har läst lite i administrationen och börjat på en uppgift så har gjort lite nytta iallafall.

just nu i skolan,

Nu är vi inne på sista lektionen. Känns absolut inte som fredag eftersom jag måste vara hemma och plugga. Men får hoppas att jag kommer in senare till stan eller iallafall att jag får vara ute imorgon. Har absolut inte humöret att folk ska hålla på och att jag bara ska vara instängd hemma, never!

men skolan idag har varit ganska okej men provet på morgonen gick inte alls bra. Men febern har gått ner nu men jag är seg i kroppen fortfarande och har huvudvärk. Jag är inte heller illamående så någon influensa har jag inte heller. Vi märker hur dagen slutar med både humör och vad som händer. Måste plugga lite nu.

"Allt känns bara så fel hela tiden, bäst o hålla mun så har jag inget sakt!!"

morgon, 27/3

har vaknat för ungefär en kvart sen. Natten var inte precis den bästa eftersom jag hade feber. Vaknat flera gånger av att jag både frysigt och varit varm. Men måste trotts allt till skolan. Känns som om febern är nästan borta men huvudvärken sitter kvar. Drack nyss i köket och spydde lite grann men jag mår inte illa? jag kan inte vara magsjuk , HOPPAS JA :| men får se hur dagen blir. Får hoppas på det bästa. Måste göra mig iordning nu. hej så länge,

26 mars

Ica hageby, det var så dagen började med praktik. Som vanligt så hände det inget speciellt förutom våra roliga stunder då och då. Idag hann vi med mycket och det tyckte även våran handledare. Kimberlie och jag jobba med varandra hela dagen idag för det fick vi och det gick bättre en de alla andra dagarna tycker jag. Trivs med den platsen jag hamnat på faktiskt, även fast det finns vissa dåliga stunder då och då. Men bara jag har kimberlie där så är allt bra,hihi.

 
Kimberlie / Jag
Jaa, vi har våra goda och roliga stunder trotts allt.Men så här ser då vårat omklädningsrum ut där vi har våra saker i. Vi har då våran plats i ett städ skåp ungefär. Vi ska vara där i tre år och här har vi hamnat. Ioförsig får vi vara i lugn och ro där fast de är inte precis stort. Men ändå, kanske inte så trevligt och kul?Efter praktiken som slutade fem så åkte jag och kimberlie ner till stan. Mötte linda där och stog och prata lite med henne. Köpte sedan minneskort till kimberlies nya telefon. Åkte sedan med henne till vilbergen och jag själv åkte till ektorp. Gick in på gårn och sa hej och sedan var det dags att åka hem igen eftersom jag inte får vara ute. KUL!
Känner mig nu inte så speciellt bra. För det första är jag inte på humör och för det andra mår jag illa, ont i huvudet, ont som fan i halsen och ont i huvudet.

dagens händelser, 25/3

Säger bara skönt med sovmorgon!
Det behövdes verkligen. Vaknade en gång på morgonen vid åtta av att jag var kissnödig, Men gick och la mig o vakna vid tio igen då när jag skulle gå upp.
Gjorde mig iordning och så och sedan åkte iväg och solade med pappa på törnrosa. Blev inte super den här gånger men det lär det bli nästa gång. Om man inte tar super så blir det ingen färg alls. Avundssjuk på pappa nu eftersom han alltid blir så brun! Men sedan vid klockan ett så blev det att åka ner till råshuset för o möta dom andra lärlingarna. Hände inte så mycket mer där en att prata. Gick sedan till stan för o kolla vart vi ska stå och pressentera lärslingspogramet den 24/4 eller nått sånt. Blev sedan stan med kimberlie och emme. Mötte sedan jennie efter fyra hos mormor, skulle blivit till att träna men nej blev inte så idag heller xD haha. Fika lite på stan och senare sen kom pappa och hämta oss. Skjussa hem jennie och köpte sedan med oss plankstek hem. Var hur hungrig som helst eftersom jag inte ätit på hela dagen. Men åt inte så mycket som jag trode. Mår mest illa nu. haha. Men ska inte skriva så mycket mer nu. Bara att det finns vissa tankar som snurrar runt i mitt huvud fram och tillbaka och vet inte vad jag ska tro/tycka och tänka om vissa saker...godmorgon,

Idag blev det sovmorgon för mig. Jag går nått som heter lärlingspogramet som innebär att jag har med praktik en dom andra. Det är jag och 5 till i klassen. Så idag ska vi träffa dom andra lärlingarna vid rådhuset. Så idag börjar vi klockan ett och skippar praktiken idag.

Ska äta frukost nu så har inte tid och skriva så mycket just nu. Efter det ska jag och pappa åka och sola innan klockan ett och äta lite gott.

dagen,

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Blev skolan och sedan hem.

När jag sedan hade tagit bussen hem vid tio i tre så blev det att äta lite när jag kom hem. Sedan tog jag hand om tindra i nästan två timmar. Somnade där efter och vakna vid åtta. Sedan har det blivit till att duscha och kollat andra avenyn. Det är ett pogram som bara alla måste se som går på ettan på tisdagar. Kan kolla på svt.se också. Men ska lägga mig strax. Mår inte så bra känns det som.Jag älskar dig, det vet du <3

skolan,

Började med svenska som inte var nått speciellt med. Fortsatte sedan med prov i matte. Hoppas det går bättre med det här provet en med alla andra prov. På gympan idag hade vi teori och fick lite uppgifter om vad som kommer på provet om hälsa. Sedan blev det badminton som var väldigt kul. Vi är ju bara för bra på det lixom. Just nu sitter jag på näthandel som är sista lektionen. skönt!

Efter skolan blir det att dra sig ner mot stan och kanske träffa med min kusin. Jennie fick mensvärk nu, fick ett sms av henne. Precis som jag fick igår.. Men efter träningen om det blir så får vi se vad som händer. Skriver om dagen lite mer senare.


lite av kvällen,

Sitter nu hemma hos älsklingen om jag nu får kalla honom för det. haha. Gör inte så speciellt mycket just nu, han fixar lite käk till sig. Vi kom nyss hem från gårn ungefär. Hände inte så mycket där.

Var på maxi innan med pappa och kevin en liten snabbis. Medans det handlade blev det lite kollande för mig i dom andra affärerna. Blev dock inte så mycket köpande men hittade en tröja iallafall. Skulle köpt hårförlängning men bestämde mig för att köpa kläder för dom pengarna istället. Får jobba till mig lite pengar till hårförlängning om jag vill ha. Blir till att mysa lite och kolla på tv och sova. klockan är snart tio och kanske bäst och sova tidigt. Ska ta mig en ipren nu och göra mig klar för kvällen.

maxi,

Har bara tagit det lugnt nu hemma. Huvudvärken har nu gått över men nu börjar jag känna att mensvärken börjar komma tillbaka igen. Är det inte de ena så är det det andra.

Ska åka in till stan ungefär vid halv sex med pappa och kevin. Ska lämna kevins kompis wille och sedan åka till maxi. Pappa ska handla lite mat och kevin ska köpa någon leksak kanske och ett tv spel. Medans dom gör de kanske de blir nått köpande för mig om jag hittar nått på maxi. Dom har byggt om där och fått in lite mera affärer. Men vi märker vad jag orkar och hittar.

ska gå och ta en ipren nu o hoppas det blir bättre.

lite av dagen, 23/3

börja med skola. Det är trotts allt måndag. Vaknade med bra humör men dagen slutade då lite tidigare i skolan med en jobbig mensvärk. Men skolan idag gick bra och blev klar med min skulptur idag på bilden i skolan. Har gjort en fot av lera. Blev även klar med excel jobbet på data lektionen. Har inte fattat någonting om det förens nu när vi är klara med det. Men är nu hemma och kollar ut genom fönstret o bara ser snö. Det är väll dags för vår nu? Det tycker jag iallafall. Trött på snön nu.

Idag blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt. Nu börjar det skifta av lite. Istället för mens värk så har jag fått huvudvärk istället. Men sånt vi tjejer får stå ut med en gång i månaden. Men får se om de blir till att följa med pappa och dom till maxi sen om jag nu får. Det märker vi. 

 

godnatt ,

dags att sova för mig nu. Har sån kramp i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas att det verkligen går över för jag börjar må illa nu med.

Imorgon blir det skola, träna, stan och handla med pappasen. Kommer inte komma hem så sent imorgon. Ungefär vid 6 troligtvis så kommer uppdatera då om jag inte uppdaterar nått litet i skolan. GODNATT


lite skrivande,

Tänkte skriva lite för att fördriva tiden lite.
Var ute hos syster och dom förut och tog hand om tindra medans patrik fixa i kevins rum och vardagsrummet med hyllor och så. Måste bara säga att man märker hur mycket som helst på henne att hon blir större och större för varje dag. Hon kan nästan säga mamma nu och hon är hur gosig som helst. Blev lite lekande för henne och mig idag. Tindra blev även 9 hela månader igår.

kolla på sötnosen tindra så helt underbart söt min lilla prinsessa är. Vårt lilla svullo.

Men kvällen för mig blir till att sitta vid datorn, tvätta, göra iordning kläder o det så det är klart imorgon tills jag åker till skolan och sedan ska jag försöka hinna noppra ögonbrynen. Men kanske uppdaterar senare, annars kom tillbaka imorgon.

 


club sensation,

Lite av club sensation igår dårå..
Först gjorde jag mig iordning lite hemma hos mig. Där blev det mest bara att göra iordning håret och fixa kläderna. Åkte sedan till min mormor och mötte jennie där. Fixade oss där och åkte sedan upp ungefär en halvtimme innan de börja. Började vid nio men insläppet flytta dom fram till halv tio. Mycket trängande och bråk blev det såklart i kön. Tappade nästan andan så mosad som jag blev :O fyfan! Kom nästan först i kön när vi kom men slutade med att vi hamnade lite längre bak tillslut.

När vi äntligen kom in så var de bara att hänga av sig jackorna som tog en bra tid att få av sig även fast man kom före massa andra. Men efter det blev det att kolla runt lite och så och sedan dans såklart. Träffa massa folk och såklart så var ju cross fire där.

Här är ett videoklipp som jag filma:Men det kunde varit bättre där men det dög ändå. En rolig sak var iallafall när ninni och jag skulle ta taxi hem sen när jennie tog spårvagnen. Ninni var så glad att ta taxi o va lite mer bättre en dom andra xD haha. Men sov sedan hos johnny och nu är jag hemma.

Idag så åkte jag från johnny ganska tidigt. Åkte ner till mormor och hämtade väskan där. Pappa kom sedan och hämtade mig. Är nu hemma och har städat och gör inte så speciellt mycket. Får se vad som händer.

Lite bilder från igår:
 
  


 

tack jonna,

Ska bara säga tack till super underbara jonna som jag tycker jag kommit närmre nu. Pratar om allt och hon verkligen bryr sig den där ungen. Inte alls meningen att hon behövde köpa pressent till mig när hon fyllde år men gullig som hon är så gjorde hon det. Ett armband, örhängen och halsband. Jätte fint och jag tackar så himla mycket.

Skulle köpt halsbandet när jag var på stan med pappa men nu fick jag ju det av jonna. TACK GUMMAN <3

21 mars,

förlåt för dålig uppdatering.
Men just nu idag har jag gjort ganska mycket känns det som. Vakna upp hos mormor idag och åkte hem vid tolv ungefär. När jag kom hem åt mikis och jag lite för hon följde med mig hem. Efter det färgade jag mitt hår, brunt. Har gjort iordning lite här och där också. Det är gymnasie fest ikväll så fixat lite kläder och så till det. Har kännt mig stressad fast det inte behövs. Men nu ska pappa hämta mig och mikis snart om ungefär femtio minuter. Åker till mormor då och gör iordning mig. Jennie är där och sedan drar vi upp till borgen och möter Cassie och hennes kusin där.

 

Bjuder på kanske lite onödiga foton men nu har min solbränna lagt sig lite och skönt de. Vill ju inte gå och se ut som en röd tomat. haha.

sista firandet,

idag efter skolan åkte jennie och jag hem och skulle måla vårat lust hus där vi har bubbelbadet i. Målade inte alls mycket. Men innan det passa vi på och tog lite fika.

 


Efter allt så kom sista friarna, Min kusin rebecca och hennes kille micke. Fick en jätte fin blomma med ett kort på mig på och en hundra lapp. Ska in till stan snart när de åker hem och får se vad som händer då. Uppdaterar senare om jag nu kommer hem. Men det tror jag. hej så länge..

lite av gårdagen,

som ni vet så fyllde jag ju då år igår.
Kom inte alls mycket folk hit men spelar ingen roll.
Fick lite saker som pengar,navel percingar, smycken, smink, kläder och lite sånt. Säger tack till alla och pressenter är faktiskt inte allt. Roligt att ändå lite folk kunde komma. Vi bjöd även på smörgås tårta, mmmm. älskar detDet blev även lite andra foton också men inte speciellt mycket.

 
  

Blev några bilder iallafall,
och ska bara säga att jennie och jag sola på morgonen på törnrosa. Där fick man inte lite solbränna heller. Helt röd idag som jag var igår. Därför jag inte hade något smink igår eftersom brännan gjorde ont ;) haha

20 mars,

sorry för uppdateringen.
sov hos jonna i natt och blev inget uppdaterande där. Men skriver lite om gårdagen när jag kommer hem. blir lite bilder och skrivande om min födelsedag då och lite övriga saker.

Sitter just nu i skolan och gör inte mycket. Börjar lektionen nu så bäst att gå. puss

hörde jag grattis?

för det är ingen vanligt dag för det är cassandras födelsedag hurra hurraaa HURRAA!

Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år!!

idag fyller jag år och känns inte så mycket mer speciellt med det förutom att man får saker och folk kommer? Känner mig inte precis ett år äldre. Men idag kommer de några till mig och får hoppas på de bästa :D

GRATTIS TILL MIG :D
Godmorgon,

har precis vaknat och vet inte varför jag är uppe nu när klockan bara är 08.04. Är fortfarande trött men kan bara inte sova. Jennie sover och jag ska kolla på TV i pappas rum så länge för jag kan verkligen inte sova. Kanske är för jag fyller år idag? Nått måste det vara. Men uppdaterar senare. Finns inte så mycket mer o skriva om nu.

Ska bara säga att jennie och jag kolla på spiderwich imorgon och de kan nog inte vara en barn film. Läskiga figurer och ibland blir man inte alls beredd när saker ska hända ;) haha.


18 mars

har nu nyss plockar ut diskmaskinen och nu blir det datorn för mig ett tag. Ska plocka in kläderna i garderoben och göra iordning lite i rummet med. Jennie kommer och sover hos mig idag. Det var faktiskt länge sen nu känns det som och saknar våra stunder hemma också faktiskt, eller hur jennie? haha.. Får se vad vi hittar på och gör. Ska se andra avenyn också eftersom jag missa det igår. Får se om de blir före eller efter jag börjar fixa med sakerna.

Men uppdaterar nog senare.

hemma ifrån allt handlande,

Sov hos mormor inatt och vaknade tidigt och gick och solade med min kusin. Fast hon solade på ett annat ställe eftersom jag inte hade pengar och hade solkort på sol och motion.

Men klockan börja närma sig tio då stan öppnade och pappa kom in till stan. Vi gick hela tre timmar på stan och blev lite köpande för mig.

 
 
 
 
 Nu har jag lite nya kläder och sånt som jag kanske behöver :) tack pappa, för fick de endel av honom i födelsedagspressent eftersom jag fyller år imorgon. Fick de en dag tidigare :) På bilderna visas;

- Svart Jacka
- Blå Jeans
- Två randiga tröjor i ljusblått och mörk blått
- Två nagellack i ljusrosa och en lite ljus orange, Tre par örhängen i blått,vitt och svart & en mascara.
- Bh och trosa till i rött.
- Vitt linne och en 3/4 tröja i vitt med.
- Svarta leggins.
- Svarta och vita skor.
- En midje kjol och en jeans väst.
- Vitt flätat skärp och en blå långärmad/kort tröja.


17 mars

ska bara säga att jag inte kommer uppdatera min blogg idag eller imorgon förens senare. Idag blir det att sova hos mormor och ska på stan med pappsen imorgon bitti :) men besök i morgon igen ist, <3

är just nu på gårn och ska ner till mormor.

liten del av dagen,

efter skolan blev det att åka hem istället för att åka till stan. Ska dit imorgon istället. Men tänkte de kunde vara bra att gå o kolla lite idag så man vet lite vad man vill ha och så. Men när jag kom hem åt jag lite innan jag satt mig vid datorn. Satt här en liten stund tills det blev att gå ut och göra lite nytta vid poolen. Pappa har rivit ner staketet där så de skulle bort så jag hjälpte honom.

Kevin var också med och hjälpte lite då och då. Fick gå fram och tillbaka till eldnings högen som allt skulle slängas på och bli upp eldat sen. Var hur rerigt som helst så skorna ser ju inte så frächa ut nu kan jag ta och säga. Men kom in för en stund sen så har inte så mycket mer o berätta om vad jag gjort. Ska kolla på film med kevin tror jag om jag inte ska lägga mig o vila ett tag snart. Får se vad som händer.

har studiedag i två dagar nu. Skönt! sova sova.


skolan,

hejsan.
sitter nu i skolan med kimberlie. Har egentligen gympa/Judo. fast kan inte vara med på den så blev en liten promenad istället för oss. Klockan är nu 12.32 och vi börjar lektionen tio över ett igen. Slutar halv tre och får se vad som händer då. Ska till stan troligtvis men får se. Vill ju inte gå själv! Ingen vill gå med mig för att jag är så jobbig o gå på stan med så får se. haha.

dagen blir till att gå klart i skolan och stan kanske? sen blir det kanske ektorp eller hem. uppdaterar om det senare när jag kommit hem.

kvällen,

Blev bubblande idag på kvällen med syster och kevin. Några kort som pappa tog, fast lite dimmiga eftersom de blir så mycket ånga eftersom det är varmt.

 

Lite av det iallafall. Mycket pratande och skönt o bara ta det lugnt lite.
Annars nu på kvällen har det bara blivit datorn för min del. Ska även säga att jag gjort svenska också. Ska göra redovisning imorgon om någon känd person. Jag valde Ryan sheckler, om ni nu vet vem det är.  Sedan ska jag också berätta om någon som betyder mycket för mig imorgon, och då har jag valt min pappa. 

men det här blir det sista jag skriver idag. Kom tillbaka imorgon. 

Lite av dagen, 16 mars

Skolan idag gick bra och har inte så mycket mer att säga om det. Hade bild idag i skolan som jag tog en bild på danne och hans fina skulptur.

 
Äntligen nytt skollås. Kimberlie vi är som dig nu ;)


haha. Danne får representera skoldagen.
Men efter skolan så hade jag dock samtal. Gick bättre en vad jag trode. Men fanns lite saker som jag ska tänka på och de är min när/frånvaro. Men de ska jag försöka sköta till och det kan jag. Även fast jag är så skoltrött så måste jag klara av det. Efter samtalet blev det att åka till Bauhaus och köpa ett nytt lås till mitt och emmes skåp i skolan. Nu har vi brytit upp låset i skolan tre gånger så de är dags för ett lås med kod på. Så de köpte vi. Ganska smart ..

Efter det så blev det maxi för oss. Pappa skulle köpa nya jeans åt kevin så åkte dit. Vi passade på att äta också i det nya stället. Blev nästan som någon slags china mat, fast de är thai tror jag. haha ;) det var hur gott som helst. mmmm ;) blev några foton på det med..

 

Köpte även nytt puder som jag verkligen har velat o behövt ha. Men åkte sedan hem och har inte gjort så mycket mer en att varit ute hos tindra och dom. Sitter nu vid datorn och blir nog de hela kvällen.

godmorgon,

Sitter nu i skolan på tråkig datakunskap. Håller på med excel om nu ni vet vad det är.. någon form av tabell eller nått liknande.
Men i natt sov jag så skönt och de behövdes verkligen. Vaknade i morse o var inte alls så trött som jag trode och brukar vara. Idag har jag även utvecklingssamtal efter skolan klockan tre och får hoppas på att det går så bra som möjligt. Får se om pappa vill ge mig pengar till nytt puder efter mötet. De måste jag få iallafall.. Men får se vad som händer senare idag. Uppdaterar ikväll när jag kommer hem.

Bilden är på min goda frukost som jag åt i morse.
Älskar lingon mackor. Mmmmmmysig & lugn kväll,

Börjar snart närma sig att gå och lägga sig. Dagen idag har gått så segt så man vet inte ens vad klockan är. Men den är snart halv nio och jag är redan super trött. Badade för en stund sen och bara slappnade av i badkaret. Sånt som kan behövas och när man ändå inte har nått annat speciellt för sig..  


Men saknade bara en person & han vet nog vem det är.
Men ska avsluta med detta inlägg för idag och får hoppas ni sover gott. Godnatt

planering för kommande vecka,

Hoppas nu på en så bra vecka som möjligt. Just nu ser det ganska bra ut för mig och väldigt skön vecka. Får hoppas på det bästa av det nu.. så här ser det ut nu som jag tänkt mig;

Måndag; Helt vanlig skoldag, stan & köpa biljett till gymnasie festen på lördag.
Tisdag; Helt vanlig skoldag igen & stan & kanske träna?
Onsdag; studiedag! sköönt! sova ut och ta det lugnt
Torsdag; studiedag igen!! & såklart min födelsedag ;)
Fredag; Skola igen och skönt med helg.. ! wihuu. lite fix på fredagen då..
Lördag; gymnasie festen med cassie och bara dansa lossen och ha det kul ! :D
Söndag; sova uuuuuut.

lady,

Klar med städandet och nu är det fint. Skönt att jag fått de gjort nu.
Efter städandet så blev det att gå ut med våran hund lady. Har inte visat bild på henne tidigare men nu får ni se henne. Hon var lång hårig förut för någon vecka sedan men nu har vi klippt och rakat henne. Nu är hon faktiskt mycket sötare och vant oss vid hur hon ser ut. Det är alltid ovanligt i början.

 Skönt att gå ut och gå lite även fast det inte vart en så lång sträcka.
Ska plocka ur diskmaskinen nu men kommer somsakt tillbaka senare.


15 mars,

Dagen för mig idag har varit lugn och seg. Skulle städat för någon timme sen men har inte kommit så långt en. Ska börja städa nu tänkte jag efter jag skrivit klart. Efter städandet så blir det nog datorn igen eller att laga mat åt familjen. Får se vad som görs. Uppdaterar lite senare fram mot kvällen.


massor av minnen finns & mycket mer,

Det kommer mycket mycket mer minnen och ska bara säga att jag saknar massa med tider som jag haft. Men får hoppas att det kommer lika bra nya tider framåt.. Tiden förändras.

snart sov dags,

kom precis hem nu. Såklart så blir det datorn lite fort innan de är dags för att sova.
Har varit i ektorp nu och inte gjort någonting. Bara har haft lite tråkigt. Men skönt o ändå ta det lugnt men ändå inte. Får hoppas att veckan blir bättre en helgen. De är ju faktiskt två skoldagar på måndag och tisdag. Onsdag och torsdag har vi studiedag och på torsdag fyller jag år! wihuu. Fredagen sen så blir de stan och får hoppas på massa bra inköp nu. Har lite mer pengar då en vad jag hade sist jag var på stan och behöver inte snåla. Sedan på lördag blir det gymnasiefest!

Ska lägga mig nu strax, godnatt.
kom tillbaka imorgon :)

hemma nu,

Dagen igår var ändå ganska seg men ändå skön. Gjorde inte speciellt mycket men gjorde ingenting. Skulle gått på bio med johnny först men blev inte så. Blev att vara hemma hos honom med dezzo i stället som fixa johnnys nya dator.

 När dezzo tillslut hade fixat datorn så låg både jag och
johnny nästan och sov. Somnade tidigt och gjorde inget mer en att prata o skratta den kvällen. Idag sen vakna både johnny och jag tidigt. Johnny satt sig vid sin datorn och jag låg och lyssna på musik. Åkte hem ungefär vid halv två eller nått sånt. Har varit hemma nu ett tag och håller på att städa och får se vad som händer efter det. Uppdaterar senare.

Johnnys nya kära dator på bilden.


fredagen den trettonde,

jaa, har inte gjort så mycket mer nu efter skolan. Förhöret och det gick bra och inte så mycket mer pratande om det. Men efter det så blev det att ta bussen ner till stan och sedan ta och byta buss igen. Åkte nemligen hem då. Har duschat, ätit, suttit vid datorn och bara slappat. Haft lite bus kul med pappa idag också. haha.. Men ska åka in till stan snart till johnny. Ska hyra film tror jag istället för att gå på bio. Bara umgås lite. Får se vad som händer sen om de blir till att åka hem eller inte.. Kanske uppdaterar senare isåfall.

kom tillbaka senare.
Måste klä på mig och så nu. Måste fixa lite saker innan vi ska åka. Ska ta undan lite kläder och städa och så. puss sålänge<3lite av dagen,

Ska bara säga att uppdateringen imorgon blev inte så vidare bra. Hade praktik till fem och sedan blev det ingen data för mig alls eftersom jag sov hos johnny. Gjorde inte så speciellt mycket ändå.

men idag blev det skola för mig. Kom i tid så pappa nu vet det när han läser ;) haha. Skolan är snart slut och säger bara skönt med helg!!! behövs. Ska ner till mormor en snabbis och sedan till närpolisen på lite skit. Efter det får jag se vad som händer och får hoppas på den bästa dagen. Eftersom de är faktiskt fredagen den trettonde idag. TA DET LUGNT ! ;)

uppdaterar lite senare ikväll <3

god morgon,

har precis sminkat mig och ska klä på mig så är jag klar. Kimberlie har försovit sig lite även fast jag väckte henne innan. Men hon somna ju om ;) Hon åker med oss eftersom det är praktik idag igen. Får hoppas dagen går fort för idag känner jag att jag inte har lust med någonting. Känns som så nu iallafall..

men idag blir det praktik, sedan träna kanske ? , men isåfall drar jag upp till ektorp. Träffa johnny kanske, annars blir det att träffa annat folk :) uppdaterar lite senare ikväll så kom tillbaka då. puss
godnatt bloggen & till alla,

 Ska säga godnatt nu. Dags att sova nu så jag orkar upp imorgon och orkar med praktiken. Måste göra lite bra ifrån sig. Men idag gick allt smidigt och lätt kändes det som. Så får hoppas på samma imorgon med. Ska lägga mig och lyssna på musik lite så jag kan somna och sedan får jag tänka på vad som händer imorgon efter praktiken. Blir nog träning med jennie om det nu blir. Men fårse. Uppdatera imorgon lite senare på kvällen så kom då. Godnatt
.. du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklihet.
Sonja alden - du får inte.

lite om dagen, 11 mars

Börja med praktik idag. Idag garva jag massa men kommer inte ihåg varför? haha. Men ändå lite dystra stunder hade jag med. Men praktiken är ändå bra fast det är mycket slit och jobb. Bättre en vad vi förvänta oss. Tog två bilder som ni kan få kolla på. Den första är på kimberlie och alexi. Kimberlie som jag ska vara med på ICA i tre år och alexi som går i klassen men är här ett , fast bara varje onsdag. Den andra bilden är vårat goda fika som vi fikade med. muuummms..

 


Efter vi hade slutat vid fem så kom pappa och hämtade mig. Skulle egentligen tränat idag men ska göra det imorgon istället. Pappa och jag åkte direkt hem och gjorde inte så speciellt mycket hemma. Jag satt mig vid datorn en liten stund, sen gick jag och la mig. Vakna för ungefär tjugo minuter sen eller en kvart. Inte alltid man får så bra och kan vara sliten.

Men ska avsluta inlägget nu. Ska bara säga förlåt för jag inte är så social på alla onsdagar och torsdagar men det är för att jag har så lång praktik. Men besök imorgon igen om jag inte uppdaterar nått lite senare. puss o godnatt ifall att :)


Tack för att du finns gumman. kimberlie <3

kväll,

jaa. Har nu städat klart. Dammsuga precis och klockan är just nu 21:18. Skönt att jag ändå fått lite gjort idag med rummet. Äntligen :) Har inte gjort mycket mer annat en att städa och suttit vid datorn. Ska kolla andra avenyn nu som ni märkte redan av bilden. Bara älskar det. Jag som inte annars brukar kolla på TV och sånt konstigt nog.. Men det här är bara ett måste man måste se. Men eftersom avsnittet va igår så kollar jag på svt.se. Ska sedan lägga mig och sova. Har praktik i morgon :)

kläder,

Kollar lite kläder och så på internet. Har inte kollat klart en men hitta iallafall den här jätte fina bekinin på Nelly.com och jag älskar den faktiskt. Iallafall jag! Vill bara ha sommar nu och försöka pressa i solen och bli brun och bada och bara gå i lätt klädda kläder. Istället för o ha jacka o frysa hela tiden.


Vad tycks?
Finns även i lila, Men jag tycker om den här iallafall! :)lite av dagen,

Skolan vet ni lite om idag, för det skrev jag i inlägget innan som jag hoppas ni läst, haha. Tog en bild på söta ninni och på våran kära gympa lektion på jönsbergska. Mycket bättre hall där en på våran skola kan jag ju säga..

 

Men iallafall, Efter skolan följde jag med ninni hem och vänta på tills pappa skulle hämta mig vid kvart / tio i fyra. Vi åt toast och ninni gjorde sig iordning för hon skulle iväg samtidigt som mig. Tog bussen ner till stan med ninni fast jag gick av innan. Skulle åka till frisören där vi klipper våran hund lady som skulla klippa sig klockan fyra.

Efter han hämtat mig så blev det att åka till min bror john och fira honom lite. Blev lite fikande där och lite pratande. Var inte där så jätte länge eftersom vi skulle hämta våran hund kvart över fem. Han fick en blomma och pengar av oss. hihi. Blev sedan att åka hem och nu sitter jag här. Ska väll städa mitt rum så pappa blir glad.

  

Första bilden är det han fick av oss. Sedan är det min syeter, tindra och akilles. Min lilla bubbe :) Sista bilden är såklart min bror. grattis igen. ( men om man kollar noga på bilden på honom så kan de se ut som han har lång näsa men de har han inte ;). haha )

hurra hurra hurra!

för det är ingen vanlig dag för det är min bästa brorsas födelsedag HURRA HURRA HURRRAA!
Grattis till min storebror som fyller 23 idag! <3

För övrigt så sitter jag i skolan nu och har precis kommit från jönsbergska. Har haft handboll där men var bara med lite i början eftersom jag glömde tröjjan hemma imorse ! haha. Men aa, skolan idag har varit som alla andra dagar. Ni kan de snart utantill. Rolig då och då. Slutar 14.30 men blir att sluta tidigare som vi alltid får göra. blir till att fira bror sen i klocket.

skola, stan , ektorp

Skolan:
Hände inte så mycket speciellt i skolan idag. Som alltid ungefär.. Lite små saker som är roliga då och då. Har börjat med första hjälpen och lite sånt på handels lektionen. Får veta och lära sig lite om det med ifall det händer nått.

Stan:
efter skolan blev det stan och träffa jennie. Hon skulle äta där så följde med henne. VI satt och prata om lite allt möjligt som man kan behöva göra ibland. Inte träffat henne och pratat med henne på länge känns det som.. Kanske behövdes lite? haha. Men vi gick och kolla lite på stan och sedan tog vi bussen upp till lucky seven. Köpte nytt medel till naveln.

 


Tog ett kort på jennies halsband som ni ser. Lite fin bild det där ;)
& ska bara säga om ni percar naveln så köp inte medel på apoteket. Inte alls bra. Köpte nytt sånt här på lucky seven för 80 kronor. Mycket mer värt även fast det på apoteket kostar 29 kronor ungefär..

Ektorp:
Efter lucky seven åkte jennie hem och jag upp till ektorp. Gick hem till gogo och gick nästan lika fort där ifrån för att vi skulle gå till adam. Hände inte så mycket mer hos adam mer en att de vart lite pratande och lyssnade på musik. Fick även en skiva av bästa adam :Dhar även autografen på nu med ,så det ni ;) hahaha. Men aaa.. Gick til gårn som gogo och adam skulle till men pappa kom och hämta mig när vi kom dit ungefär. Så är hemma nu och ska plocka ur diskmaskinen. haha :)

kvällens slut,

börjar snart närma sig till att sova. Är jätte trött men vill och kan inte sova nu bara. Klockan är inte ens åtta men skulle vara skönt att sova eftersom jag inte sovit så bra inatt.

Var ute hos tindra och dom förut med kevin och lekte lite. tog lite kort och här är dom; 
  


Min lilla bebis tindra och kevin plutten :)
Har inte gjort så mycket mer idag en att duschat, gjort iordning lite här och där och suttit vid datorn. Det är trotts allt söndag så vad mer kan man göra en att vänta på morgondagen? uusch skola.

Godmorgon,

Har inte gjort så mycket speciellt. Klockan är nu tio över ett och har nyss ätit frukost. Sitter hemma hos johnny och inte gör mycket alls.Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska hem sen senare när pappa ringer mig. Skulle blivit stan idag för mig men hinner och blir inte så. Ska hem och städa klart mitt rum. måste dammsuga eftersom de ligger puder på golvet som jag tappa och gick sönder. haha =/ men uppdaterar senare ikväll eller någon ting sånt. Kom till baka då.

kvällen,

sitter hemma hos johnny nu och ska sova här. Har varit hemma hos johnny med husser och gogo också. Sedan kom fille robin och otto. gjorde inte så speciellt mycket. Var lite på stan och så men hände inte mycket alls. Prat och skratt för det mesta. Sedan blev det ektorp igen och nu snart ska johnny och jag kolla på film. Yes man. får hoppas att den är bra.

Godnatt ;)


tindra,

Camilla och tindra kom nyss in till oss och prata lite. Höll i tindra och gick sedan in till köket. HON KAN KRYPA NU !! :D så skönt och äntligen kan hon göra det. Så gullig. Lite vingligt kanske då och då. men hon kryper iallafall. Jätte kul att se. Sedan ska dom gå till sig igen och då när jag vinkar så vinkar hon tillbaka. Jätte kul att hon börjar göra saker och börjar bli stor nu. Kul att se. Älskar dig tindra <3

 

Tog några nya bilder på henne idag. Men lite trött och så är hon men sötaste ändå. Min bebis <3


Här är också ett klipp på henne när hon kryper, vinkar och dansar lite.

förmiddag,

Vakna upp hos johnny imorse när pappa ringde vid halv elva eller nått sånt. Han skulle hämta mig efter elva så de vart att gå upp lite senare sen. Skönt de skulle vara o sova ut men blev inte riktigt så idag. Har inte gjort så speciellt mycket hemma. Bara datorn och gjort iordning lite i mitt rum. har även fått mobilen nu men är fel på mitt sim kort så får se vad de kan göra med det! :o

Gårdagen var ganska okej. Blev att vara hemma hos johnny lite först, senare drog vi ner oss mot stan. Träffa danne och lite folk och blev att gå till mc donalds också för dezzo och johnny var hungriga. haha :) blev sedan upp mot ektorp igen, och hem till johnny o sova. Har tyvärr inga bilder men nu kommer ni säkert få det för mobilen har kommit :)


...ÄLSKAR DIG <3

samla poäng och vinn,

genom att klicka på länken och bli medlem kan du samla poäng. När du nått 400 poäng så får du 150 kronor på kicks, åhlens eller H&M. Du får även 50 poäng när du blir medlem ;)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=147274

lite av dagen. 6 mars,


börja med att jag skulle HAFT utvecklingssamtal för andra gången men blev dock inte så. När mamma och jag satt och vänta på min mentor vid reseptionen så kom danne och hans kompis danne till skolan för att lämna in ett arbete. De kom med ryggsäckar på ryggen och skulle cykla till jönköping! 18 mil dit eller vad det nu är, Så störda är dom. Prata med han förut i telefonen och då var dom i mjölbi och det var ungefär för en och en halv timme sen. haha ..

men senare på dagen har det inte hänt så mycket mer en att jag varit med underbaraste johnny. Får se vad som händer idag. Men sov här inatt. puss

godnatt alla människor,

ska lägga mig och sova. Blev inte så mycket uppdatering idag heller.. men har praktik till klockan fem så blir lite sent och sedan kanske man inte kommer hem precis heller. Men ska försöka o bli bättre på det.

men är helg nu men så får försöka göra det bästa för o få bloggen bättre. Besök massor ändå :) godnatt


My life would suck without you.
Maybe I was stupid for telling you goodbye ..

5 mars,

Börja med praktiken som alla andra onsdagar och torsdagar nu i tre år. Praktiken idag var ganska okej, hände som vanligt lite roliga saker då och då. Samma som alltid. Bra trött som fan och ont i fötterna. Efter det blev det ektorp för min skull och är inte hemma en. Ska sätta mig o prata lite med gogo och folket nu, uppdaterar senare när jag kommer hem. Men vet inte när det blir.

Har också utvecklingssamtal imorgon, hoppas på det bästa :)

godnatt,

Ska lägga mig nu. Inte så social dag för mig på bloggen men kameran har batterierna varit slut på och har inte kaft med mig den. Och sen min mobil har jag berättat om, att den inte har nått minneskort.

har duschat & ska lägga mig. Kom tillbaka imorgon, ska vara socialare då. <3


Håll mig hårt eller släpp mig helt.

praktik, ektorp & hem,

Ska bara säga att jag tyvärr inte har några bilder idag. Tog lite bilder idag när vi var på praktiken men eftersom jag inte har minneskort i min comviq mobil så kan jag inte få in dom i datan. Förstår inte varför men orkar inte styra och ställa med det nu.

Idag blev det iallafall praktik först. Både segt, skönt, roligt & aaa. gick ändå bra idag och trivs verkligen till skillnad mot vad jag trode. Efter praktiken som slutade klockan fem , åkte jag upp till ektorp. Åkte hem till Jonna och var med henne lite och prata lite skit och så. Skulle egentligen ta bussen som gick ungefär tjugo i sju hem från statoil men pappa kom in och hämta mig. Åkte ändå hem vid halv sju. När jag kom hem åt jag och gjorde iordning tvätten och tog ur diskmaskinen.
Är trött och så nu och ska inte göra nått speciellt. Blir andra avenyn snart och sedan duscha o sova.

beställd och klar,

Min snällaste pappa har beställt mobil till mig nu. tappa min nokia som ni kanske vet och min armani mobil har jag inte kvar någon laddare till. Men han beställde denna mobil till mig idag och kommer troligt vid på torsdag eller fredag:


Sony ericsson c905. Det är en bra mobil tycker jag och ändå fin. Ska verkligen vara rädd om den nu och hålla iordning. Får mitt sim kort imorgon med eftersom de va i mobilen när jag tappa den. Äntligen kan jag ringa och smsa som vanligt då. Älskar dig pappa <3

3 mars,

börja med svenska i skolan för mig. Seg dag idag i skolan. Vet inte varför men gjorde ingenting kändes det som :) skönt det ändå. Slutade ungefär kvart över 2 och gick ner till stan, till mormor. Mötte min kusin mikaela där som gick på stan med mig. Hittade inget speciellt. Köpte en brunkräm, tröja och medel till naveln. Hittat massa jag vill ha men snål med pengar eftersom jag vet att allt inte kommer räcka med 1000 säkert och plus att pengarna måste räcka hela månaden , haha.Blev sedan att gå till mormor igen och hämta väskan och dra sig upp till ektorp och träffa folket. Åkte sedan hem vid halv nio ungefär. Inte gjort nått speciellt hemma. Ska göra iordning lite och sedan sova, blir datan en stund till. Har praktik imorgon med så måste vila ut så jag orkar med att jobba lite och visa lite nytta där :) 


dags att röra sig till skolan,

har gjort mig klar för skolan och allt. Väntar bara på att tröjan ska bli torr som är i torktumlaren. Inatt så vakna jag två tre gånger av att jag ville vända mig om på nått konstigt sätt men kunde ju inte ligga mot naveln o skit så fick ligga på ryggen hela natten. men det gick bra det med. Är lite små trött nu men sånt man får ta.

Ska bara säga att jag hatar snön:Tog bilden igår när jag gick till från lucky seven.. MEN DOM SA JU FAKTISKT ATT DE SKULLE BLI VÅR!

dags att sova,

Ska lägga mig och sova nu tänkte jag. Kan nog behövas. Klockan är tio nu och är ändå inte så mycket men måste orka med morgondagen också. Innan jag ska lägga mig tänkte jag att ni kunde kolla in den här låten på youtube:

Kelly clarkson - My life would suck without you
haft låten ett tag men älskar den verkligen. haha, godnatt. <3

idag & imorgon,

Jaa, har inte så mycket mer att göra idag. Ska städa mitt rum lite och så och bara göra iordning. Orkar inte göra så mycket mer eftersom jag inte sov så speciellt mycket inatt.

Och ska bara tacka min pappa för att han varit så snäll mot mig och för att han gav mig percing i naveln. älskar dig :) kommer ändå fortsätta att vara snäll och hjälpsam. Det blir bättre så ändå.. Imorgon blir det skolan och stan för min del. får se om det blir nått inhandlande. Vill ha ett par jeans leggins , ett par nya chinos och ett par skor och smink behöver jag med. Men känner mig snål med pengar ;) haha
Ni kan också besöka hans hemsida;
www.wighsnews.se

dagen. 2 mars,

dagen för mig har gått ändå ganska snabbt. Har inte tänkt så speciellt mycket på vad jag gjort o skulle göra. Den ända var att jag skulle ta hål i naveln förstårs. Men tänkte inte på det så mycket eftersom det blivit ändringar innan så tog det inte till 100% att jag skulle först.

Men skolan idag gick bra. Hände inte nått speciellt som vanligt. Efter det blev det att gå ner till stan och möta jennie. Vi tog spårvagnen upp till lucky seven eftersom pappa hade pratat med dom idag och dom sakt att det fanns tid på onsdag vid 2. Men vi åkte upp dit istället o han sa att det fanns tid bara man kom in drop in. Vi var där vid efter 3 och pappa skulle komma in vid halv 5 - 5 ungefär. Blev stan för oss en snabbis och så sedan upp igen. Såklart eftersom jag är nålrädd så fråga jag massa frågor och var sjukt nervös. Ser man ju bara på bilden nedanför;Bjur på bilden men kan säga att jag faktiskt fick ont, eller det sved. Var inte alls redo att han skulle ta och spände mig med. Han sa att jag blev kall på magen och jätte varm i pannan och det så kunde svimma om jag ställde mig upp men det gick bra sen. haha nu är det över ;) UUSCH för nålar! men som tur va så var jennie med mig! haha ;D

skolan,

sitter i skolan nu och har precis haft redovisning. Gjorde en redovisning om min mobil. gick bättre en vad jag hade förväntar mig. Inte för jag fick så mycket sovande inatt men är faktiskt inte trött. Väntar nu bara tills skolan slutar så jag får ta hål i naveln.

godnatt,

dags att sova eftersom det är skola imorgon. Eller ska sova strax. Har badat bubbelpool och duschat och så. Blir inga bilder idag eftersom jag sitter på bärbara datorn och när vi tog kort vid bubbelpoolen så blev det inte alls några bra bilder.
Men besök imorgon igen. Blir hål i naveln imorgon ist eftersom pappa jobba i fredags. puss hej

kvällen;

senare idag så ska vi bada i bubbelpoolen som nu har kommit upp i lust huset. Är inte riktigt klart men ändå fint och mysigt. Inte bästa bilderna men så fint o mysigt. Blir till att bada där ikväll;En liten mörk bild men dom under är lite ljusare men ändå lite suddiga för all ånga som åker upp eller vad man ska säga. haha :

 

dagen, 1 mars.

Första mars idag. Exakt nitton dagar tills ni kan säga grattis till mig :D

Idag så vakna jennie och jag tjugo i ett. Sov väldigt skönt inatt även fast vi sov två i sänge. Hade lite ont i armen men somna som en stock. haha. Idag har vi inte gjort så mycket mer speciellt en datorn och varit ute och tagit lite picture. Här är några kort som vi tog. Inte allra bästa men nått att göra iallafall;

 


  


Det var några men kan ju inte lägga upp allt för många. Här är också några på jennie som jag tog: