sakta men säkert..

inte tagit fram min bästa blogghet en men det kommer nog..
Men ett inlägg om dagen är iallafall ett måste när man har blogg. Kom faktiskt hem igår och har då inte den bästa tiden att slänga mig vid datorn o börja blogga massor..

som sakt.. vakna upp hos johnny idag. Var hur trött som helst igår när jag kom hem till honom men somna som en stock. Johnny gick upp med tyson vid halv 6 ungefär och efter det så somna jag och vakna hela tiden så är fortfarande trött.. Men sånt man får ta. Har varit hemma hos honom tills klockan tre då vi åkte hem till mig med hunden. Vi grilla och lite sånt. Inte hänt så speciellt mycket. Men han åkte hem vid halv 7 och nu sitter jag här. Har tagit hand om lite tvätt o gjort iording i köket lite.

Ska hoppa in i en dusch nu och sedan får jag se vad som händer. Här är en låt som bara får mig att sakna turkiet som bara den! jag vill verkligen tillbaka..+ lite mer bilder men inte alls många, kommer fler ;)


När vi gick på någon basar så var det en gubbe som ville ta kort med oss. Snygging helt klart ;)
 
på stranden / när vi kommit hem från turkiet på arlanda.

På hemresan var man dock lite trött.


När vi åkte bussen till flygplatsen så hade det hänt en krock där en kille hade flygit ut genom fönstret på bilen. Bilen brann lite och personen låg flera meter fram och helt spräckt i huvudet. De tog i honom o allt men gick inte att rädda honom. låg där helt blodig och rörde sig ingenting alls. Han var död. USCH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback