29 oktober. Jobbat&lan.

aha ja, sitter just nu hemma hos dezzo och har ett litet mini lan med dezzo och johnny ;D haha. Hade inget internet i början men efter ett tag fick vi igång det och i början fick vi inte igång johnnys data skärm xD haha. + att jag ska skriva att jag vart med kungen idag som johnny sa att jag var tungen att skriva. men det har jag ju oxå. Vi har jobbat lite åt pappa och ta bort lite saker från poolen. Skruva bort grejjer som gör att vi får värme i poolen och sedan dra i skortkärra och skit. Dö tungt o dra de men så är det. Imorgon så ska vi fortsätta att jobba.. men ska fortsätta att ha vårat lilla "mini lan" nu. haha. Börjar bli trött nu redan! Nooo. haha. <3
/ CASSANDRA WIGH

bio idag med älskling.

jahopp. Uppdaterar lite nu igen.
har städat mitt rum och så och sedan bara suttit vid datorn med jennie i stortsätt :D vi vakna vid 12. Har bara tagit det lugnt och nu sitter vi vid datorn igen och ska snart åka in till stan. Ska på bio med älsklingen ! Ska se high school musical tror jag ;D haha. Det är den jag med vill, men fårse :p kanske hinner ändra mig. Bion börjar vid 6 ungefär så ska göra mig iordning när jag kommer till mormor och sedan myspys (: ÄLKSART <3333

Uppdaterar nu igen och var på bio idag och såg high school musical med Johnny. Men blev även bio med Linkan Angelica Sandra och Hampe också som vi mötte. Filmen var dö bra (: nu väntar jag på att älsklingen ska komma till mig. <3

/ CASSANDRA WIGH

28 oktober <3

EN MÅNAD KVAR !
jaha jaa, klockan är över tolv och idag är det bara en månad kvar tills jag vartit tillsammans med älsklingen i ett helt år. Känns helt underbart. Han är det bästa som hänt mig och det är helt underbart att de ändå hållt så länge även fast vi har våra dåliga stunder ibland så är han den bästa för mig ändå, har aldrig haft någon som han. Love him ! men idag iallafall så ska jag och älsklingen se på bio idag. Jag får välja film men är inte helt säker på vilken jag vill se ;p haha. Men blir nog troligtvis High school musical 3. Men får se hur det blir. Får hoppas på det bästa. men jag uppdaterar senare underdagen och ska snart sova eftersom klockan är nu snart 20 i 2 och ska städa imorgon o de också, pööss gonatt <3

/ CASSANDRA WIGH.

27 oktober, höstlov.

hejsan,
har inte orkar uppdaterat på ett tag men nu får de bli till att göra det :)

de senaste dagarna har det inte hänt så mycket på. Har inte uppdaterat sen den 22;e. Då gick jag bara i skolan torsdag och fredag och efter det var det sedan höstlov! Har inte gjort något speciellt mer en att vara med jennie och johnny och tagit det ganska lugnt. Var på hästen macth med jennie igår som var något mer speciellt xD haha.

Idag vakna jag upp hos johnny eftersom jag sov hos honom inatt. Sov lite halv dåligt eftersom Johnny satt o spela CS med denna på natten så han satt o prata dö högt i micken när han spelade men när han gick och la sig vid efter halv 2 så kunde jag sova bättre ;p haha. Men vaknade och kolla på tv och sedan ner till stan för jag skulle till sjukgymnastiken. Blev sedan att vara hos mormor eftersom jennie kom dit. Var där hela dagen tills pappa hemta mig o jennie halv 6 då vi skulle till MAXI. Köpte en ny brunkräm där som var ny så får hoppas den är bra (: men jennie sover här inatt och vi ska kolla på Wrong turn 2 snart efter vi sätt klart på preason break.

11 månader med mig och bajsen imorgon. Åh vad jag älskar dig JOHNNY GUSTAVSSON <3

/ CASSANDRA WIGH.

22 okt.

Sov över hos älsklingen inatt.
Vakna , somna, vakna, somna! höll på så hela natten nästan och + att jag drömde en mardrömm som var äcklig som fan! Fick panik i drömmen o var dö rätt o skit xD haha. Jag johnny och dezzo var tvungna att vara med i ett krig. Istället för att dom skulle döda resten av norrköping var de endel som dom fick hemnas på och de var mig johnny och dezzo och sen 6 andra militär bilar! fyfan vad äckligt de va ;o Men iallafall. blev lite skola idag för mig men gick hem för hade jätte ont i magen och huvvet blev de efter att magen gick över. Har inte gjort någonting idag, Bara varit hos mormor, hemma och hos mamma. Fick även hem skolfotot idag som vi tog enskilt men som vi igentligen inte viste att de va enskillt xD För lärarna och alla sa att de va bara lärarna som skulle ha dom ;o men så var de inte !! DÅLIGT! usch!! xD men är dyng trött o ska bara ta de lugnt nu. byebye. <3
/ CASSANDRA WIGH.

20 oktober.

MÅÅÅÅÅÅÅÅNDAG IGEN ! en ny början på en ny vecka :)
Börja med skola kvart över åtta. Idag gick data kunskapen kanska bra för mig för första gången ;O WOHHO! Skolan idag var ändå ganska bra. Gick ganska fort. Slutade tidigare idag eftersom jag hade sjukgymnastik, haha (; Jobbade mycke och hårt i dag på gymmet där. Kändes skönt o bra fast knät är inte bra en! Det är jobbigt och får se vad läkarna säger när jag ska tillbaka till dom när jag nu får göra de ;o dom sa tre veckor men gått två månader ungefär ! :o men iallafall efter de så mötte jag jennie vid spårvagnen. Gick till mormor och var där, Sedan så åt vi och sen vart de att åka upp till älsklingen som är sjuk typ. Blev att gå till gårn lite men drog ganska fort igen. Kom hem för ungefär 15-20 minuter sen och ska bara sitta vid datan o städa lite. Sova ganska snart iaf :) KÖPTE BILJETT TILL GYMNASIE FESTEN IDAG MED! LÄNGTAR!!! 8 november :D <3 ska bli dö kul och träffa folket och ha det kul! i louis de geer. fett nice ;)


Hahah, fick skolfotot idag också xD hälften av klassen är borta! hahah ;D <3

/ CASSANDRA WIGH.

19 oktober, söndag!

söndag & skola imorgon. YEES kan ju inte bli bättre!!! Men igår så sov jennie över hos mig för pappa hemta oss på gårn och så. Idag så skulle vi hitta på någonting tillsammans o de blev busfabriken idag igen. hahah , de är så jävla kul där men ibland önska man att man var lite minder o smidigare. haha ;D men kul var det iallafall. Finns inte så mycke mer o skriva om dagen förutom att jag städat mitt rum också eftersom det är söndag.


Linkan, det blir bra och vi alla tänker på dig :'/ <3

/ CASSANDRA WIGH.

17-18 oktober.

Sjuttonde:

Fredagen som jag längtade till blev inte så precis som jag tänkte mig men var med Robin otto och dom o hade de lite skojsigt ändå men dyng kallt. Vi hade någon slags "bussfest" haha nae rå. Men blev ändå tidigt hem till johnny eftersom vi inte hade så mycke att göra o + att jag skulle på dop dagen efter.

Artonde:

Mamma hemtade mig hos johnny efter elva. Åkte ner till mormor och gjorde oss iordning och åt där lite innan vi åkte till dopen som började klockan 2. Tindra döptes, Tindra linnéa Järvinen. Det gick bra och hon var såklart jätte söt i den ropsa klänningen och fick många fina pressenter. Fikade också efter dopet i söderledskyrkan. Efter de blev det att åka till mormor och sedan gårn. Nu är jennie här och vi gör inte så mycke. Blir till att sitta vid datan o kanske kolla film. Är rätt så trött (; 

 

Kevin Jag Camilla (syster) Patrik Tindra och Patriks två barn

.

Mamma Jag & Tindra. Hon kollade bort just på kortet men ändå lika söt :)
/ CASSANDRA WIGH.

16 oktober.

fredag imorgondårå! :D wooho.

Torsdag idag och har varit hemma från skolan både idag och igår. Men imorgon blir det skola och hoppas att det blir en bättre skoldag för mig imorgon. Har inte hänt så mycke de här dagarna ja inte uppdaterat min blogg men idag så var jag hemma med johnny lite hos mig eftersom han sov över hos mig inatt. Kollat på tv för de mesta o städat lite i rummet innan vi åkte in till stan me mamma. Skulle till sjukgymnastiken och sola. Efter de blev de att vara hos mormor o så och sedan gårn, 100 år sen :D saknar de fan.

ajja men ska sova nu, gonatt <3
/ CASSANDRA WIGH.

15 oktober, hemma idag från skolan.

blev inte någon skola idag för mig. Inte kunnat sova inatt o inte mått sådär kanske så bra.

Idag så vakna jag vid ungefär halv 10. Har inte gjort så mycke mer en att tagit det lugnt och suttit vid dator och sen har jag städat också. Var översvämning i badrummet så gjorde iordning där med.  finns inte så mycke att säga mer en att jag har sjukgymnastiken idag me kvart i 3 om jag orkar o får gå dit.

Men igår blev dagen inte någonting som den skulle men aaa, Vissa har sina dåliga dagar.
& Grattis till adam citruz och gonzalo som kom med i melodifestivalen :D <33
/ CASSANDRA WIGH.

13 oktober.

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Vaknade upp idag hos älsklingen för sov över hos honom idag. Jonna väkte mig vid 7 och sedan gick vi till skolan tillsammans den sötingen ;) Blev skola idag till klockan 3 och sedan efter det utvecklingssamtal som inte gick bra för fick inget bra sakt :o det ända bra var att jag kom in på lälingsplatsen. Wohoo!! resten sög.. men efter det blev det stan och sedan hem med bussen halv 7.

 Igår föresten så var jag med jennie hela dagen och städa också. Blev att åka in till stan o se på film med johnny micke o linda hemma hos micke (johnnys morbror). Vi såg faktiskt en bra film. Jag som inte brukar gilla typ Action filmer ;D haha. Men den var bra.  / CASSANDRA WIGH.

11 oktober.


hej hopp lingon snopp.
Sitter hemma hos älsklingen nu och kollar på tv för de mesta. Men orka inte kolla mer nu så jag skriver lite blogg om gårdagen och sånt. Fredag igår dårå. Först skola som vanligt. Hade studie dag i torsdags så när man kom till skolan kändes det som en måndag. Men skolan var rolig för de mesta. tog kort i skolan o mojja oss lite. Sedan blev det stan lite med min kusin rebecca lite o så. Sedan älsklingen. Vi var ute med folket och så. Sedan gick vi hem tidigt men blev massa bråk här i ektorp så var ute då och sedan gick hem o sov.

Idag blir det till att vara med johnny och kanske ska följa med johnnys mormor och dom till IKEA men fårse. Ska vara med jennie idag också som ska sova hos mig om vi nu får för far.

jag älskar dig mest <3 
/ CASSANDRA WIGH.

8 okt, sång.


En låt som är med i Camp rock, ett pogram på disney channel. Brabra ! (:
/ CASSANDRA WIGH.

8 oktober.

jahopp, Är hemma nu och är med jennie.

skolan idag var väll då ganska bra. Roligt idag , eller garva iallafall och typ alla prata o hade lite damp då och då och det var kul att man känner att klassen pratar me alla nu och de ;D skönt efter 1 månad, hah <3 men senare så sluta jag tidigare för jag skulle till sjukgymnastiken så det var ju skönt. Efter det så vart de stan med pappa och åt på stan, gottgott. Åt black and white, ahah <3 sedan åkte vi och hemta jennie och hade det skojjs i bilen. hahaha xD efter de blev det stan med jennie och så, och åkte bussen hem vid halv 7 till mig. hon sover här inatt.STUDIEDAG IMORGON!!!!!!! SKÖÖÖNT FÖRFAN!
/ CASSANDRA WIGH.

7 oktober.

hejsan hoppsan, falle ralle raaa.

har nyss duschat och ska bara städa undan lite i mitt rum och sedan sova. skööönt somfan! :)

Skolan idag har annars gått bra, jobbade skitbra idag på matten ! haha. Stolt fan. Annars har skolan varit seg men ändå gott ganska bra. Dagen har annars spenderats med jennie på stan lite. Köpt nyss puder :) wohooo.. Fikade idag med jennie på stan också, trevlans. Har inte gjort så mycke denna dag. Är dyng trött. uscch!!

jag älskar dig jennie även fast de har gått upp och ner mellan oss men vet och hoppas att de alltid kommer vara du och jag som håller mest ihop. Du är min bästavänn även fast du är min kusin. Du beryder gumman. Jag vet att de är jobbigt just nu men finns här för dig <3

Gårdagen:
Hände inte så mycke mer än att det var måndag och jag gick i skolan. Solade också och var med johnny också.
/ CASSANDRA WIGH.

5 oktober.

Hejjjjjjjjjsan :)

Älsklingen sov här inatt och helgen har varit sådär. fredagen var då roligaste med tjejorna. Johanna Mia stina jennie & jag xD hahah. måste göras om, och får hälsa på Mia & johanna i linköping någon dag. Lördagen blev både upp o ner.

lite kortfattat om helgen.
Fredagen: Då var de skolan och sedan så vart vet lite stan och så och var med jennie. Träffade sedan johanna stina och mia och hade det skojjs med dom. haha. Mia med sina rapar! Måste till linköping och hälsa på johanna någon dag och ha det lite kul där med. Finns ju tåg hem som går ända till halv 2 så kommer ju hem iaf.

 


Lördagen: Då var jag med johnny och sedan åkte hem och åt på dagen och lite sånt. Var även på maxi och handla och sedan köpte skor med. Åkte in till stan vid 5 också och mötte johnny och adam o gjorde mig iordning och så. Åkte till otto sen och förstökte få tag i folket men händ inte så mycke speciellt. träffa johanna och stina med ;D vid 11 eller halv 12 åkte vi hem till mig och sov jag o johnny.


Söndagen: Idag kom min syster lisa och hennes barn och hälsade på vid halv 1 - 1. Städat mitt rum idag med. Johnny åkte hem och åt hos sin mormor. Senare vid efter 3 åkte vi till busfabriken med kevin och pappa. Det var rktigt kul, men varm och jobbigt xD haha. Älskar att vara barn ;) haha. <3

 
  


 haha söt xD <3 
 hahah fyfan vad kul det var xD


haha 2 oktober.

hmm..
skolfoto idag dårå, xD hahaha. gick ju dööö bra eftersom inte ens hälften av klassen kom xD
7 tjejer & 3 killar va vi om jag minns rätt ! hahah. kommer se ut som typ en sär klass eller nått i skolkatalogen ! haha. vi har verkligen en klass som håller kolla o reda ;D men bäst ibland ändå xD <3 men aaa,

Men aaa, dagen idag har vart lite upp och ner. har städat garderoben idag som har gjort litte nytta av dagen. Skolan gick fort idag men var seg för gjorde ingenting typ. hahah ;D skönt de. + att det är fredag imorgon , HELG! men ingenting händer? Kanske göra nått med pappsen kevin och johnny på lördag om vi hittar på någonting ;p <3

haha
1 oktober!

höst höst kallt kallt !!!!!


skolan idag blev då ganska kort på grund av min mensvärk. NOOO!!! börjar oktober me någonting jag verkligen hatar! usch. men lite nytta ska jag iallafall göra idag känner jag. Ska städa min garderob som verkligen behövs. ska göra lite nytta så att jag kanske förtjänar nått som kanske få skorna som jag verkligen vill ha, eller stövlar :) finns inte många kvar alls!!! men måste finnas när jag nu får köpa dom..... men uppdaterar senare. PUSSS

uppdaterar igen dårå. Har inte gjort nånting hemma nästan xD orka inte städa garderoben. Har bara plockat bort de jag inte ska ha och så. Men lite gjort iallafall. Ska även vara barnvakt åt tindra vid 7 också till ungefär halv 10 eller 10. <3


haha