22/7

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :)


sitter här nu och väntar på att min pullkusin jennie ska komma ;) haha. hon ska sova här inatt. var ganska länge sen tror ja xD haha. älsklingen sov här i natt med och de är alltid lika mysigt med honom. Har utegångsförbud fortfarande men fick åka in till stan o ge lovisa min kent biljett som hon köpte xD haha wow, JA FICK ÅKA IN TILL STAN ! men de var bara en timme ;) hahah, men ändå.
Idag blir de till att vara med jennie och sen bara umgås. tare lugnt :)22 Juli - 08:
Idag 08.20 så änglarna tog med till till himlen farfar! du var alltid den glada farfarn som alltid log o hade det bra, men nu är det över. men du får de bra där du är nu , vi ses någon gång på andra sidan. Tänker på dig, R.I.P <3


21/7

hejsan hoppsan, <3

har inte uppdaterat på ett tag nu fan , har inte haft lust :o sorry. men aaa, sitter hemma just nu iaf och har utegångsförbud som suger pung.
idag har ja inte gjort så mkt förutom att vara med älsklingen lite..

i veckan som varit har jag varit med jennie o deras familj i danmark och helsingborg. de har varit kul men tråkigt att de inte vart så bra väder =/ bästa vädret var den dagen vi kom o typ när vi åkte hem xD haha. vi gjorde massa olika saker men ändå roa sig jennie o jag med varandra o gick runt o dampa lite då o då på campingen ;) hahah.

i veckan nu som kommer så ska ja sitta hemma tills på torsdag , för då får jag gå ut :D WOOOOW.
men orkar inte skriva mer nu för är så jävla ut tråkad, men kanske skriver mera sen , PUSS P ALLA SÖTA <3

10 juli.

här var det ett tag sen man var och skrev lite skit o så (;
men ajja, idag har jag bara varit hemma o sovit o ringt badtemperaturerna när jag kom hem. Kom hem idag klockan 10 för johnny eric jag o robin skulle ENBIT utanför sörping men vi va snart redan då vid valdermarsvik ju xD haha, vi tälta i en skog nån stanns. vi kom dit klockan 12 och åkte där ifrån klockan 4 för johnny välte tältet. Så vi åkte till viken då och kolla om kimmie va vaken men de va han inte så vi åkte till Linkan o va hemma hos honom. hahah. johnny trampa i skit utanför honom o linkan fick typ damp o bah shit ohh nej skit, fyfan o allt , hahah så skön ;) men själv ramlar man rakt in i hans hus när ja ska kliva in xD hahaha. fyfan vad jag garva!

men annars dom här 10 dagarna jag inte skrivit blogg har ja inte gjort så mkt, har vart i lysingsbadet med johnny och hans mormor och dom. det var mysigt och kul :) vi fick skit bra väder förutom när vi skulle åka hem.. men de gjorde ju inte så mkt. annars har jag varit med mina homies och johnny såklart. Åker iväg på söndag till helsingborg också i en vecka med jennie och hennes familj, <3

jagfärgat håret med (;
någon dag får du börja tänka om och försöka göra det bätre igen,
jag älskar dig mer en något annat! du sårar mig fan ;/ trode inte nått sånt
här om dig, aldrig! ;/ 7 månader och 10 dagar ska bli förevigt.<3