andra ultraljudet,

Halv elva idag var det dags för mitt andra ultraljud på sjukhuset. Kimberlie följde med mig och hade sällskap med mig och hon är den andra som får se min lille bebis! :)

Allt var bra och idag rörde den sig och busa så den var inte still alls. Den är 18 cm och bebisen är i vecka 18+2 men är i vecka 19. Lite svårt att förklara hur det där ligger till..

På den här första bilden ser man huvudet med ögonhålorna, näsbenet och munnen. Sen magen som putar ut där också med hjärtat som är lite mer svart.


På den här andra bilden ser man ryggraden hur tydligt som helst och hur den kurrat ihop sig. Om man kollar noga så ser hjärtat ut som ett riktigt hjärta verkligen! Det där svarta som går från hjärtat och neråt är någon slags åder som pumpas till hjärtat.


När vi kollade på bebisen så såg vi på skärmen hur den nästan satt på huk. Då såg vi båda händerna också och precis då så började den boxas (såg de ut som.) hah, lite små kul. Verkligen jätte kul att se.

Kommentarer
Postat av: zanna

Tog du reda på kön? Kram

2009-12-21 @ 22:24:00
URL: http://theospappamamma.blogg.se/
Postat av: Totte

Hej...

Alltid roligt med Ultraljudsbilder... Var med frugan idag och tog våran första ultajluds kontroll... Jag ville köpa alla bilder men det fick jag inte för frugan... Tycker att hon är lite elak...

MVH.

Spårvagsnföraren som vet vem du är...

2009-12-21 @ 22:42:07
URL: http://kimmensmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback